Jakt, Wiktor och plugg

Den 19 oktober Tisdag

Förra veckan var jätterolig! Jag hade ingen skola på måndagen, tisdagen och onsdagen förra veckan för då ska man egentligen plugga, men jag var så smart så jag vrålpluggade pålördagen och söndagen så jag kunde jaga de tre vardagarna med Wiktor<3 Vi hade kanonväder och allt var jättemysigt :) På torsdagen skulle jag till skolan och på fredagen med, men Wiktor skjöt 2 älgkor den veckan :D Så jag blev överlycklig för hans skull! Tyvärr har jag ingen bild på dem för jag var inte med så det blev inte gjort typiskt nog! Men jag har lite andra jaktbilder som jag ska dela med mig av :)

Helgen spenderade jag med min Wiktor och det var så skönt att få vara med honom mer än 2 dagar. Nu har jag varit hemma och pluggat igår och idag, ska även vara det imorgon med, men på torsdag ska jag till skolan! Ni ska inte tro att jag latar mig när jag är hemma!!! Min självdiceplin har blivit mycket bättre denna kursen jämfört med projektledningen, för nu inser jag att jag måste verkligen göra något för att få godkännt i Företagsekonomi - visst låter det smart^^ haha man måste vara smart kan jag intyga också, vilket jag inte är men det löser sig. Jag BLIR kanske smart haha.

På fredag ska jag flyga! Då ska jag upp i himlen och se om jag kan se farfar... vilket jag inte tror. Jag ska flyga till Arlanda, ta tåget till Uppsala och bussen till Wiktors skola! Han ska bila ner till Halland och jag tyckte så synd om honom att han skulle göra det helt själv så jag bestämde mig för att göra honom sällskap:) Då får jag se lite mer hur han har det där uppe med. Sen på lördagen och söndagen ska jag jobba... jättekul. Men det är tacksamma pengar... men jag är helldre med Wiktor... men jag ska vara glad att jag har ett extra jobb... MEN JAG VILL VARA MED WIKTOR!

Jaja, nu ska jag se "halv åtta hos mig".

ha det bra
Kramar Jennie







Bilder från jaktveckan. Min underbara Wiktor<3

RSS 2.0