En trip till kuststäderna och en saknad person kommer hem

Idag är en väldigt bra dag, för idag kommer Wiktor hem :D

Min dag började med att gå upp kl 8.00, äta frukost och sedan åkte jag, mamma och pappa till Falkenberg och Varberg för att köpa golv och tapeter till våra rum. Jag ska ha en svart fondvägg och ljusgråa väggar - ni kommer se sen hur snyggt det blir! Vi fikade vid havet i Glommen och allting gick jättebra. Jag hittade även två små söta korgar som jag kan ha mitt smink i! Halleluja! Som jag har letat.

Nu har jag duschat efter att ha sprungit en runda med Johan, så nu återstår packning inför min resa hem till Wiktor och äntligen ska jag få tillbringa all min tid i hans famn! Jag kommer vara som klistrad på honom ;)

Hoppas ni får en bra helg, för min kommer vara underbar<3

Jag lovade också en bild på min nya hårfärg :)



Kram


Sommaren är här

Igår hade Johan skolavslutning och nu har han avverkat första året på gymnasiet. Tiden går för fort. Efter kursen på jobbet (och efter att jag slog i huvudet i lampjävlen två gånger!) åkte familjen till Varberg för att hämta honom. Vi sa hej då till Charles och George (Johans kompisar) och sedan tittade vi på tapeter och golv, för vi ska göra om våra sovrum! Äntligen!!!! Jag och Johan ska byta rum för min säng tar upp all yta i mitt rum. När vi kom hem pratade jag med Wiktor som skulle parta loss lite på kvällen med klassen och sen tittade jag på när Johan spelade ett nytt xbox360-spel. På kvällen åt vi glass nere vid sjön på den nya bryggan som pappa har byggt. Det var en rolig dag som jag spenderade mycket tid med Johan. Jag känner att jag aldrig gör det annars,vilket är synd för han är faktiskt världens bästa bror. Och när vi båda är vuxna och har skaffat oss ett varsitt liv fullt med drömmar att uppfylla, vem vet hur mycket vi träffas då?

Idag ska jag jobba, både lördag och söndag. Det kan jag göra med gott samvete nu när Wiktor ändå inte är hemma.

Kram

Tillbaks i rampljuset

Hej!

Mitt bloggande har legat nere ett tag pågrund av omotivation och en fråga som alltid kommit upp när jag tänker börja skriva ett inlägg, varför ska jag blogga? Vill jag att människor ska få veta vad som händer i mitt privata liv? Den enda bra anledningen jag hade var att härliga människor som jag har träffat och umgåtts med i livet kan få veta hur det går för mig utan att behöva ringa eller maila. Det finns många människor från tiden på högstadiet och gymnasiet som jag inte har så mycket kontakt med idag, men som jag tänker på ibland. Malin som jag har kontakt med än idag, hennes familj och släkt, Karin, lärarna från gymnasiet, min gamla klass... Det finns många som jag saknar, men kanske aldrig kommer träffa igen. Men nu tänker jag blogga lite bättre och visa mina framsteg och misslyckanden i livet. För den som inte är intresserad kan genast kryssa ner sidan.

Det har hänt mycket sedan det sista inlägget på min blogg som var i oktober 2010. Nu är det 2011 och hittills har året varit sådär.

Jag hoppade av inköpslinjen i januari pågrund av brist på intresse och det ena misslyckandet efter det andra... Jag blev arbetslös i 3 månader, men hade några strötider på Netonnet så jag överlevde. Men att vara arbetslös är inget att rekommendera. Det var tråkigt, jag stod och trampade på samma fläck konstant och utvecklades inte ett dugg. Men livet rullade vidare utan att jag kunde stoppa det och nu är jag här, blond och har jobb på Netonnet.
Underbart! Jag har en ny färg i håret, ett jobb där jag trivs och... Wiktor som är i Uppsala. Med knappt någon mottagning i 10 dagar ska han befinna sig där uppe och jag här nere. Jag älskar honom och vi klarar det, men att bara kunna prata max 10 minuter om dagen med honom är lite kämpigt eftersom jag är van vid att höra hans röst hela kvällarna på skype. Men något som är skönt är känslan av saknad. Faktiskt.

Bild på mitt hår kommer senare.

Kram


RSS 2.0