Tenta!

Den 30 september Torsdag!

Imorgon har jag tenta så jag sitter och råpluggar inför den. Det handlar om projektledning och ledarskap vilket är roligt men svårt! Jag är jättenervös inför tentan!

I tisdags hade vi redovisning, då jag och min projektgrupp skulle redovisa vårat projekt - ett 50-tals café. Några hade bakat muffins som vi bjöd klassen på och det blev lyckat! Vi hoppas på ett VG! Man kan inte få MVG på högskolan för ni som inte vet det hehe.

Wiktor ska jag möta på flygplatsen imorgon och det ska bli så skönt att få träffa honom, eftersom vi inte var tillsammans i söndags så har vi varit ifrån varandra en dag längre! Jobbigt, men imorgon så får jag min stora belöning^^

Jag har klippt mig idag vilket ni ser på bilden längre ner. Jag blev jättenöjd :)

Kramar Jennie


Sjuk och lycklig!

Den 25 september Fredag

I måndags kände jag att förkylningen närmade sig inpå mig och på tisdagen var jag riktigt snuvig. Vi i projektgruppen jobbade med projektet och på kvällen var jag helt död.  På onsdagen var jag "ledig" och tanken var att jag skulle plugga samtidigt som jag mådde kasst, men Wiktor blev sjuk precis samtidigt som mig så kan flög hem på tisdagkvällen, så på onsdagen hämtade han mig och vi låg sjuka tillsammans<3 och nyste och snorade. På torsdagen skulle jag träffa projektgruppen men jag mådde för dåligt. Det blev inte mycket gjort kan jag säga. Nu är det fredag och jag mår äntligen bättre och jag har Wiktor hemma hos mig nu :D Han ska åka hem imorgon kväll för att gå på hundutställning med sin gråhund Diva, men jag har fått träffa honom så mmånga dagar extra så det gör inget - även fast jag vill vara med min ängel hela tiden. Jag får ställa upp liksom ^^

ha det gött!

Kramar Jennie


Denna tog jag i vintras, jag längtar till vintern :) Alla årstider har sin charm!

Bästa dagen i veckan!

Den 17 September FREDAG!!!!!

Idag är det fredag och jag är superduper-lycklig!!!!! Trotts att det regnar och blåser som faan så är jag på topp, för idag ska jag få träffa min älskling :D Just nu är han i Uppsala, men om några timmar befinner han sig i Halmstad med mig i famnen!

Johans kompisar Charles och george var hemma hos oss igår så vi 4 lanade modern warfare 2 hela kvällen. Det var roligt, men inte alls lika roligt som det är att träffa Wiktor :)

Det går bra i skolan, jag börjar närma mig min första tenta och jag är ganska nervös för jag har mycket kvar att plugga! Skolan är asbra och lärarna är bra de också.

I onsdags var jag och mamma på gekås och på invigningen av det nya caféet. Det var lite dyrt, men gott hehe.

För er som inte vet det så fick jag jobbet på gekås, men jag valde att plugga vidare och bli inköpare^^ det kändes mer rätt.

Idag ska jag också få min nya mobil som jag ska hämta på elgiganten innan jag träffar Wiktor. Of course är det en sony ericsson w995 red!!!!

Ha det bra!

Kramar från en lycklig Jennie

Min nya mobil :D


RSS 2.0