Midsommar, Wiktor och flytt

Den 27 juni Söndag

Nu har jag kommit hem från Wiktor. Han kom till mig i onsdags och vi åkte till honom på lördagen. Vi firade Midsommarafton hemma hos mig med god mat och dricka, fiske, och mycket mys.

Igår och idag har vi flyttat ut möbler och städat min och Wiktors lägenhet i Unnaryd, så nu bor vi på varsitt håll. Men träffas, det gör vi ändå!

Igår kväll jagade jag och Wiktor gris så vi satt i vakkojan och väntade på vildsvinet. Det tog ungefär 1 timme, sen kom han. Wiktor skjöt ett perfekt skott och dens betar var ca 5,5cm långa som stack ut. Wiktor var och är mycket stolt. Grattis Wiktor!

Nu har jag sprungit ca 3 km. Försökte springa en 4 km-runda, men det blev för jobbigt för vaderna. Därför gick jag lite ibland. Inte bra för nu sänktes mitt "spring-självförtroende". Jag får inte GÅ!!!!!! Men nu blev det för jobbigt!

Imorgon ska jag jobba och Wiktor börjar också jobba imorgon på M2.

Kramar Jennie

Nu när det är sol tyckte jag att denna bilden passade bra. Det är jag som paddlar solo under långfärden.


Första dagen på NetonNet

Den 22 juni Tisdag

Guuud så nervös jag var kvällen innan, natten och på morgonen innan jag skulle till jobbet! Jag kunde knappt äta, men som vanligt var jag nervös helt i onödan. Alla var trevliga mot mig och jag fick mina jobbakläder. Sedan var jag med Carolina hela dagen. Hon visade hur kassan fungerade, sedan stod jag bakom kassan nästan hela dagen. Det var faktiskt roligt, men efter en stund blev man helt slut i huvudet. Kassan var ganska svår och alla funktionerna har jag inte lärt mig. Jag gick i mellanåt och kikade på min framtida systemkamera som bara står och väntar på mig! Ha tålamod Jennie, den befinner sig om några veckor i din hand, får jag tänka. När jag kom hem hade jag ont i huvudet - vilket jag har nu med - och är trött. Men tänker man att man får pengar för detta så fortsätter man gärna. Imorgon är det nya tag och då ska jag träna mer i kassan. Wiktor kommer imorgon med!!! Överlycklig!!! Då ska jag gosa ner mig i hans famn efter jobbet. Åh, tänk vilken lyx!

Jag känner att de dagarna jag jobbar, struntar jag nog i att springa på. Kanske någon gång men absolut inte alla. Som idag, då väljer jag hellre att starta en film och gosa ner mig i soffan med världens underbaraste katt Tyke (som är asocial oftast och vill säkert inte).

Kramar Jennie

♥ Wiktor och plugg

Den 21 juni Måndag
Jag sitter nu här, svettig och varm efter en 2 km lång springtur och en omgång badminton med Johan. Nu sitter jag också och äter godis för att komplitera det som försvann när jag sprang ^^... dumt val Jennie!

Wiktor har varit hos mig hela helgen vilket har varit underbart ♥ Vi har fiskat och myst hela tiden och bara njutit av varandra! Det är hemskt när man tänker efter, hur lite vi kommer ses i sommar. Wiktor är en del av mig som jag aldrig vill vara ifrån. Nu tvingas jag att vara ifrån honom och bara träffa honom knappt 3 dagar nästan varje vecka. Jag vet, du som läser tycker säkert att det inte är någonting i jämförelse med hur du har det. Men JAG tycker detta är jobbigt! Jag är inte van att vara borta från Wiktor så mycket. Det finns ingenting som kan skilja mig från Wiktor... oavsett vilka problem vi kommer stöta på i livet, så känns det som att jag och Wiktor kommer klara allt.

Imorgon är min första dag på jobbet. Okej, jag är ganska nervös! men jag har suttit och pluggat på min utbildning idag och känner mig helt plötsligt duktig om man jämför med helgen. När Wiktor är här får jag ingenting gjort... förutom att vara med honom<3

Hmm... om man skulle sluta äta godis och ta en dusch istället. Denna helgen var väldigt romantisk, vill jag bara tillägga.

Jag älskar min Wiktor ♥

Kramar Jennie


Bio och Gekås med Malin

Den 17 juni Torsdag
Igår åkte jag till Malin. Solen värmde hela Halland och det var toppen. jag och Malin gjorde oss iordning inför bion: Sex and the City 2, och efter att vi körde fel, men hittade dit vi skulle så åt vi McDonalds, gick in på H&M och handlade godis. Filmen var jättebra, en riktig tjejfilm som var underbar att se på tillsammans med Malin. Jag har verkligen saknat en tjejkväll tillsammans med henne. När vi kom hem till henne kollade vi på filmen "Sportmovie" som också var bra. Sedan låg vi i mörkret och pratade och skrattade tills vi somnade. Nästa dag åkte vi till Gekås och som tur var så var det inte mycket folk där. Jag hittade en del bra grejor och jag blev nöjd med mina köp :) När vi hade shoppat färdigt gick vi in på fiket utanför och tog varsin macka med varm choklad<3 Min nya favorit, Tack Malin! Sedan hämtade pappa och mamma mig vid pressbyrån.

När jag kom hem sprang jag 2 km och duschade, sedan har jag pluggat på den dumma utbildningen som jag måste göra inför mitt jobb på NetonNet.

Det var två lyckade dagar tillsammans med Malin! Detta måste göras om snart :)

Kramar Jennie




Handla i Ullared

Den 15 juni Tisdag
Idag åkte jag och mamma tidigt på morgonen för jag skulle till tandläkaren. Inga hål och jag hade väldigt fina tänder :) Sedan skulle jag till barnmorskan och ha nya p-piller. När vi kommer hem fikar vi med mammas underbara vaniljbullar och sedan åker jag, mamma och pappa till Ullared för att jag ska köpa nya glasögon :D jag hittade ett par jättefina som ni får se längre fram. Jag får dem nämligen om 10 arbetsdagar. Sedan åkte vi till Guld & Silver-butiken för jag fick presentkort av mamma och pappa i studentpresent där. Jag hittade två jättefina halsband och ett par örhängen<3 Efter det så gick vi in i NetonNet och där köpte jag en fin plattång så jag kan göra vågor i mitt hår!

Mycket bra köp gjorde jag idag och imorgon ska jag till Malin!

Ha det gött!

Kramar Jennie

Plattången





Studentens lyckliga dagar

Den 14 juni Måndag

Jag har varit väldigt dålig på att blogga den senaste veckan pågrund av allt som hänt runt omkring. Men nu sitter jag hemma i vackra Skärshult och kan äntligen tänka igenom allt som har hänt.

Den 10 juni var vår bal i Schoughs loge. Vi åt god mat, Driftwood company spelade bra musik för oss, vi drack och vi dansade. Nästan hela klassen var med och det var hur kul som helst. Jag och Wiktor var så fina i våra kläder vilket ni ser bild på längre ner. Vi kom hem till Unnaryd vid 2-tiden på natten och somnade på en gång.

Sedan började den sista veckan i skolan. På måndagen fick vi kladdkaka i klassrummet av Marie (vår klassförestånadare), och på kvällen åkte vi till rektor Tommy för att skjuta lerduvor och grilla korv. Vädret kunde ju ha varit bättre kan jag ju tillägga.

Tisdagen blev det lite fest på kvällen, men det blev så dålig stämning så jag, Wiktor, Filip och Rikard drog till Rikards lägenhet där Natacha satt ensam. Där drack vi några öl och hade trevligt. Sedan gick Filip med mig och Wiktor till lägenheten för att laga falukorv, fiskpinnar och makaroner - typ 12 på natten.

Onsdagen innebar städning av lägenheten och av skolan. Städningen blev som effektivast kl:18.00 på kvällen och jag och Wiktor städade fram till kl:22.00. Vi var ett gäng som åt pizza och (jag) drack cider.

Studentdagen (torsdag) började med jordgubbar, socker och mjölk till frukost. Sedan gick vi över till Kalles bonad och hade champagnefrukost med hela klassen. Hela dagen var rolig! Vi fick våra fina hattar, var i kyrkan, fikade, jag fick 2 stupendium - 1 för bästa projekt (3000kr) och 1 för bästa kamrat i klassen (1000kr). Wiktor fick en silverhare för bästa betyg i klassen. Sedan fick vi våra betyg och sen var det utsläppet. Jag var nära på att gråta en gång när bara vildmarkarna och Juha och Magnus var samlade. Vi avtackade varandra och jag sade att jag kommer sakna allihopa. Jag kommer speciellt sakna Juha för han var en speciell lärare. Han kunde se människor på ett underligt sätt, han kunde se saker och sidor hos mig som jag själv aldrig tänkte på och tack vare honom lärde jag mig en hel del om mig själv.
Sedan blev det fest hemma hos Wiktor. Vi firade tillsammans så mina gäster fick också komma hem till honom. Hans släktingar från Los Angeles och Finland kom också vilket var jätteroligt att få träffa dem. Karin och hennes familj kom<3 Det var underbart att få träffa dem! Malin kom också vilket var skitkul :) och många fler.
Det blev mycket lyckat!

På fredagen åkte vi och grattade Rasmus till studenten vid 4-tiden. Vi åt god mat och vid 7-tiden åkte vi till Holm där Rudolf i våran klass bor. Vi skulle ha klassfest. Många kom, men jag hade inte jätteroligt. Det kändes att det bara var killar i sällskapet för det var bara killsnack vilket kan bli så jävla tråkigt att lyssna på. Så jag hade inte jätteroligt. Sedan åkte vi till Halmstad vid halv 12 och gick på olika krogar och dansade och drack. Vi kom hem till Wiktor vid halv 5 på natten.

Resten av helgen var jag hos Wiktor fram tills idag. Det har varit fullt upp hela tiden.

Jag ska komma igång med springningen igen för nu har jag vrit dålig på den fronten i några veckor.

Kramar Jennie


Balen 2010








Studenten 2010


Stupendium för bästa projekt


Stupendium för bästa kamrat i klassen







Äntligen hemma

Den 5 juni Lördag
I onsdags kom jag äntligen hem från långfärden och den varade 10 dagar! Vi paddlade fors och det var riktigt skoj, men jag längtade verkligen hem till Wiktor och familjen<3 Det var sista färden och vi hade ganska fint väder hela tiden. Men jag är glad över att vara hemma nu.

Igår (fredag) tog Malin studenten, så jag och Wiktor överraskade henne med att komma. Det var kul att träffa henne och hon verkade pigg och glad :)

Tiden går så himla fort! Nästa vecka på torsdag ska jag och Wiktor ta studenten. Jag kan knappt fatta det, tiden går sååå fort. Igår var jag på NetonNet också för att få mitt schema och chefen visade mig runt i lagershopen. Det är så tryggt att ha ett jobb, speciellt eftersom jag kanske kommer jobba där i höst också! Jag är ganska nervös inför jobbet menmen...

Imorgon är det studentbal på Schoughs loge och jag är nervös! Det kommer att bli jätteroligt, men samtidigt konstigt. Man är inte direkt van att ha på sig en sån vacker klänning och göra sig fin på det viset. Wiktor ska ha kostym och en slips som matchar min klänning. Han är och kommer att vara världens snyggaste<3

Ha det gött!

Kramar Jennie

Långfärden:

Vår lärare Juha försöker vara lite matcho.


Jag sitter och mjukgör mitt skinn.


Magnus och Juha paddlar



Nästan hela gruppen.

RSS 2.0