En musikkväll med tårar och längtan

Den 15 juli Torsdag

Idag har jag jobbat hela dagen och det var riktigt ksoj faktiskt. Det var mycket folk så det fanns något att göra och så va Emma där och lättade upp stämningen :) Hon är också ny där.

Imorgon ska jag till Wiktor och jag längtar jättemycket! Ikväll har jag lyssnat på musik och gråtit. Jag har även trackat Malin med snack och tårar hehe. Mina tårar kom för att jag kommer sakna henne när hon åker till Kanada... Det var skönt att få prata med henne. Nu de sista timmarna hade jag tråkigt så jag gjorde denna bilden nedan i photoshop.

Kramar från en trött Jennie


Städning i värmen

Den 12 juli måndag

Morgonen var hur bra som helst!!! Tro det eller ej, men min morgon började med att plugga. Låter inte så roligt, men snart får du höra det bästa. Jag läste mina utbildningspapper och gjorde slutprovet och allt tog ungefär en och en halv timme. Och jag KLARADE PROVET! sÅ NU ÄR JAG ÄNTLIGEN FÄRDIG MED FÖRSÄKRINGSUTBILDNINGEN! Detta gjorde så att jag riktigt kunde njuta av mitt lilla projekt jag hade i mitt rum idag. Jag plockade ner och bort allt från mina hyllor och bänkar, lade saker som jag inte ville ha i rummet i en låda och städade rummet. Sedan gjorde jag om lite i rummet. Inga stora förändringar men nu blev det bättre i alla fall. Varm. VARM. JA DET ÄR VARMT!!! Mamma, pappa oh jag åkte och badade för att svalka ner oss. Att städa när det är varm är ingen höjdare. Närsomhelt kommer Wiktor hem från jobbet och då ska vi prata på Skype :) Imorgon blir det jobb, men det gör inget för det ska regna då.

Ha det gött i värmen!

Kramar Jennie



Fotograf: Mamma Lagesson :)

En helg som aldrig skulle tagit slut...

Jag hatar att se hans silvriga volvo köra iväg och tillslut hör man bara ljudet av den. Metallsaken försvinner bort med min skatt. Bara längre och längre bort. Livet blir tomt och jag förstår inte varför två själar som älskar varandra måste skilja sig ifrån varandra. Det är tortyr. De få timmar vi får tillsammans är det värdefullaste vi har. Ingenting känns mer rätt än när jag ser Wiktor framför mig på fredagskvällen. Jag önskar bara att tiden kunde stanna någon gång när han finns hos mig. Tårarna vill inte sluta rinna när jag skriver. Tankarna på Wiktor vill inte sluta snurra runt i mitt huvud. Detta tyder på att Wiktor är den jag vill leva ihop med resten av mitt liv. Jag kan inte sluta tänka på hans leende, när han ler mot mig och utsöndrar ett gift som gör mig förtrollad. När han håller mig i sina händer och han gör så att jag blir beroende av hans värme. När han kysser mig och gör mig förlorad, jag har ingen chans mot det Wiktor gör mot mig. Han har fångat mig och nu blir han aldrig av med mig. När jag var 15 år trodde jag aldrig att jag skulle bli såhär lycklig. Skulle det hända Wiktor något.... jag vet inte vad jag ska skriva. Bara tanker gör att jag vill sluta leva.

I lördags åkte hela familjen på en utflykt. Vi åkte ner till Kattvik och badade som vi alltid gör varje år. Sedan åkte vi ner till Ales stenar, ända längst ner i Skåne och gick en liten promenad, åt mjukglass och njöt av värmen. Jag ville vara med Wiktor varje minut av helgen då han var hos mig.

Söndagen jobbade jag, men Wiktor åkte inte hem förens nu, för en stund sedan... Det känns bara tomt nu.

Jag är alltid din Wiktor!
Kramar Jennie

Världens lyckligaste par<3






Roliga dagar med Malin

Den 6 juli Tisdag

Nu har jag kommit hem efter två grymt roliga dagar med Malin. Igår kom jag till henne - jag övningskörde dit ^^ - och vi åkte till Falkenberg för att shoppa och eventuellt åka till stranden om vädret skulle bli bättre. Timmarna rann iväg med henne och vi hade skitkul. På Lindex hittade vi mycket fina "kläder" och jag köpte en bodylotion  med kanel- och vaniljdoft. En påse med godis följde också med helt plötsligt till Malin ^^. Vi var hos hennes mormor och morfar. Guud jag har saknat de underbart snälla människorna! Man känner sig alltid välkommen dit. Jag och Malin gick en promenad och besökte olika platser som vi har tillbringat mycket tid under högstadiet. Många skratt och minnen dök upp :) Sedan på kvällen åt vi pizza, såg på "Australia" i husbilen där vi skulle sova och hade kareoke så att våra "grannar" hörde oss, tihi! Det är alltid kul att träffa och snacka med Malin.

Nästa dag (idag) såg vi på film och åkte till gekås där jag äntligen hittade en snygg handväska!!!! och en almenacka som jag behöver. Vi fikade med den underbara varma chokladen! Sedan hämtade pappa mig och nu längtar jag tills Wiktor kommer på fredag!!! Jag har lite överraskningar till honom och jag saknar ihjäl mig efter Wiktor!

Imorgon ska jag jobba vilket ska bli ganska kul.

Kramar Jennie

En flumbild på mig i mina nya trosor... haha


En söt bild på Malin i sina nya trosor.


Jag tror vi har fattat hela grejen med trosor fel..... haha

Varma dagar

Den 4 juli Söndag

Det är varma dagar nu och jag har jobbat både i lördags och idag. Jag träffade Karin i torsdags och gick en härligt runda med henne. Alltid lika trevligt och jag hoppas vi träffas snart igen :) Mitt bloggande har varit dåligt, men så är det alltid när jag är med Wiktor<3

I onsdags hämtade jag ut mina nya glasögon.

På torsdagskvällen åkte jag och Wiktor till Wild west steakhouse och åt god mat tillsammans, sedan kollade vi på bio: A-team, som var asbra!!! Det var såå jäkla mysigt! Sedan på fredagen åkte vi hem till mig. Alltså det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar Wiktor! Det är helt sanslöst hur mycket man kan älska EN människa, den speciella killen <3 Han åkte hem idag och det känns redan tomt...

Det har gått bra att jobba om dagarna, jag trivs fortfarande och timmarna rullar på. Mitt springande går bra, förutom att jag inte orkar springa de dagar jag jobbar. Jag trodde aldrig att jag skulle börja springa i hela mitt liv! Men det är viljan att få en kropp som jag är nöjd med som driver mig. Det bästa av allt är att man kan äta godis utan att få dåligt samvete :D Bara det är en lyx värd mödan!

När jag tänker på vad jag vill jobba med i framtiden så har jag blivit så himla säker på att bli inköpschef. Det hade passat mig bra, träffa folk och få bestämma. Ju mer jag tänker på det, desto säkrare blir jag.

Detta inlägget var jättejobbigt att skriva för det enda jag har suttit och tänkt på är Wiktor... Men jag lyckades få med det mesta i alla fall.

Ha det gött!!

Kramar Jennie

Jag när Wiktor och jag skulle till Wild west och bio! Nya glasögon också!!


RSS 2.0