Projektmässa

Den 27 april Tisdag
Idag hade vi projektmässa och då kom två klasser från Unneskolan och en jury som skulle utse vilket projekt som ska få stupendiet på 5000 kr den 10 juni, när vi tar studenten. Jag hoppas verkligen att jag eller Wiktor får det! Det hade varit så jävla najjjs. Jag visde min tyska blombok och hade levande ljus, blommor och lite sånt för att göra min plats fin.

Jag gjorde den godaste maten på länge idag! Jag gjorde baconindad kycklingfilé med hackelbackspotatis med good sås och grönsaker. Asså guuuuud så gott det var! Jag var tillochmed tvungen att ta en bild på det.

Jag längtar jättemycket till fredag för då ska jag och Wiktor till Halmstad och hämta min balklänning, köpa en vit klänning till studenten och Wiktor ska ha en slips till balen som ska matcha min balklänning och så kommer man hem till familjen<3

Nu måste jag jobba med Svenska C-uppgiften!

Kramar Jennie
Min bok på mässan


Goood baconlindad kycklingfilé


Wiktor 19år

Idag fyller min älskling Wiktor 19 år. Han fick en ny mobil av mig och han blev nog glad:)
Mamma, pappa och Johan kom och grattade honom tillsammans med några andra från Wiktors släkt. Det var jättetrevligt. Det var skönt att få träffa mamma, pappa och Johan för jag saknar dem i veckorna. Det blev en lyckad dag med god mat och tårta.

Jag, Wiktor och Hans (Wiktors pappa) har även byggt klart Wiktors rökkåta. Den blev jättefin! Det är rökkåtan ni ser på bilden.

Imorgon är det skola igen och jag är skittrött. Det är både skönt och läskigt att gymnasiet nästan är över. Man är lite orolig för hur framtiden kommer att se ut när det gäller jobb och sånt.

Ha det gött!
Kramar Jennie


Dans och förkylning

Nu sitter jag hemma hos Wiktor, en lördag och är jätteförkyld! Jag hostar och snörvlar mycket. Tack vare detta så kan jag inte springa och det gör mig sur! Hur ska man få snygg kropp om man är förkyld hela tiden och inte kan springa?!

I torsdags kom en danstränare till skolan för att lära min klass bugg, vals och foxtrot inför balen. Det var jätteroligt! Wiktor är ju så grym på att dansa.

Jag har sålt 3 av mina tyska blomböcker :) En till vår rektor Tommy, en till Linn min lärare och en till en annan rektor som jag inte vet vem det är, imponerad blev han i allafall. Jag tog även kontakt med Vikki - en tjej som jobbar på Hyltes turistinformation och hon ska visa upp min bok på ett möte och diskutera om de vill sälja min bok där. Jag tror att jag ska satsa mer på min bok för många ycker den är jättefin och de blir imponerade över min fotografering vilket gör mig skitglad!

Nu ska jag fotografera Wiktor och hans rökkåta som han bygger som sitt projekt :)

Ha det gött
Kramar Jennie

Balklänning m.m

Jag fick veta i förregår att min balklänning har kommit :) Jag har beställt en från Hannah Morris i Halmstad och den är skitsnygg! Wiktor var världens underbaraste och gav mig klänningen i Alla Hjärtansdag-present, men jag tar det som en födelsedagspresent också. Vi ska nog hämta den nästa vecka på fredag.

Ikväll blir det pizza med Wiktor och några andra från klassen. Vi tänkte ha grillkväll, men vi märkte att vi inte hinner det så det blir pizza istället!

Kramar Jennie

Jobbintervjun

Guud, så nervös jag var på morgonen innan jobbintervjun! När pappa körde mig till NetonNet blev mina händer helt kallsvettiga av nervositet, men sedan när jag träffade Martin (chefen) och Madde (typ hans assistent eller nått) blev jag jättelugn. De ställde frågor till mig som jag fick svara på för att de skulle få en klarare bild av vem jag var. Allt lät himla positivt och på de lät det som att de skulle anställa mig i allafall i sommar :) De kommer att ringa om besked senare denna månad. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet! Det hade varit så kul och tryggt.

I skolan är det verkligen hur mycket som helst. Jag har ett ekonomiprov på torsdag - vilket kommer vara skitsvårt! Och vi ska ställa ut våra projekt på onsdag för att visa 1:orna och 2:orna vad vi har gjort i klassen. Då ska jag ställa ut min fina tyskabok som jag har skrivit och som innehåller mina egna bilder. Jag är så stolt över den för att den blev så jävla bra!!!

Ha det gött!

Kramar Jennie

Ny style på min blogg

Sofie, Malins lillesyster, var en ängel idag och fixade till min blogg. Jag blev jättenöjd och nu är det mycket roligare att titta på den, hehe.

Ska sova, men tack Sofie ännu en gång :)

Kramar Jennie

Modeller

Idag är det en trist söndag, så jag och mamma bestämde oss för att göra något roligt. Jag sminkade mamma och fotograferade henne och bilderna blev jättebra. Mamma ville inte sminka mig för hon tycker att jag gör det bäst själv, så jag sminkade mig och sedan fotograferade mamma mig. De bilderna blev också bra.
Jag älskar att se när mamma känner sig fin :) för det är hon absolut.



Mycket händer

Mycket börjar hända i mitt liv just nu. Karin och jag börjar träffas mycket oftare nuförtiden och det är jättekul.Vi är verkligen tajta.

Jag läser Malins blogg och följer hennes kärleksberättelse vilket är kul det med. Vi skulle bara träffas med tycker jag.

Tro det eller ej, men jag har faktiskt börjat springa. Jag var så anti det innan, men nu vill jag verkligen bli nöjd med mina lår så nu får jag göra något åt detta. Eftersom jag har varit förkyld - för att en viss Karin smittat mig ^^ - så har jag inte sprungit på några dagar.

På måndag ska jag på jobbintervju i Ullared på NetonNet!!! De ringde mig igår och ville att jag skulle komma. Snacka om att jag blev överlycklig! Det är ju ett steg närmare jobbet. Nu är jag bara lite nervös för vad jag ska ha på mig och vad jag ska säga på intervjun. Det är min första jobbintervju!

Jag är fortfarande tillsammans med min livs kärlek Wiktor Fager. Även fast det finns motgångar i ett förhållande så älskar vi varandra så kopiöst mycket att vi tar oss igenom allt. Det finns ingen bättre än honom.

Nästa vecka blir det troligen födelsedagsfest för Wiktors kompis Rasmus. Och Wiktor fyller år på söndagen nästa helg, då blir min lilla sötnos 19 år!

Wiktor Fager <3


RSS 2.0