Jobb och långfärd

Den 23 maj Söndag
Jag är jättefökyld och har varit det hela helgen. Det känns skit eftersom jag ska åka på långfärd imorgon... Att må dåligt ute i skogen är jättejobigt, men jag hoppas att jag blir frisk snart.

Jag och min vildmarksgrupp åker på långfärd imorgon och idag ska jag packa och fixa maten. Urs, jag kommer sakna Wiktor och jag vill inte åka ifrån honom... men det är bra träning.

Chefen Martin på NetonNet ringde mig i torsdags och sade att jag var rätt tjej för jobbet på NetonNet :) Jag blev överlycklig och ska träffa honom längre fram för att planera vilka veckor osv. Nu känns min inkomstkälla säker för i sommar!

Kramar från en sjuk Jennie

Första gäddfisket för i år!

Den 21 maj Fredag
Efter en vecka i skolan som har varit både rolig och jobbig så är det äntligen fredag! Jag och Wiktor körde till Gekås och handlade lite kläder till honom och annat + fiskegrejor som vi invigde idag :)

När det slutade regna gav Johan, Wiktor och jag oss ut i båten och kastade lite. Det gick hur bra som helst! Vi kom in vid vassen och där var hur mycket gädda som helst, men vi tog inte upp alla vi fick. Vi tog upp en varsin + 2 små som vi inte kunde rädda. Det var en lyckad fisketur och jag har verkligen saknat fisket!

Nu är Wiktor hos mig hela helgen för jag ska åka på långfärd på måndag. Mina sista dagar hemma vill jag spendera med min familj och Wiktor<3

Kramar Jennie

Wiktors gädda


Min gädda - som var störst


Johans gädda

Mission, done again!

Den 19 maj onsdag
Det är så himla varmt och skönt ute, nu känns det verkligen att våren och snart att sommaren är här.

Jag, Björn och Emma hade vårt tyska uppdrag idag. Jag har varit jättenervös hela dagen fram tills vårat uppdrag började kl:15.00. Vi fick bara prata tyska och det var Linn och vår tysklärare Tanja som vi skulle ha aktiviteter med. Efter ett tag släppte spärren för att prata och jag babblade på med dålig grammatik eftersom min tyska är jättedålig. Jag har ju som sagt inte lärt mig något på ett år. Men uppdraget blev lyckat. Nu är jag bara nervös för LÅNGFÄRDEN!

En jätterolig sak som hände idag var att jag fick veta att jag har MVG i ledarskap och i datakunskap. Jag är såååå jäkla stolt över ledarskapen för jag fick så mycket beröm :D Och jag älskar det ämnet! Juha, min lärare, sa till och med att jag har ett otroligt starkt MVG. HAPPY!!!

Ha det gött!!!

Kramar Jennie


Uppdrag och MVG

Den 17 maj Måndag
Jag har ett tyskt uppdrag på onsdag och idag har Björn, Emma och jag suttit och gått igenom vad vi ska göra på onsdagen. Min tyska är jättedålig eftersom jag inte har lärt mig någonting på hela Tyska 3. Det får gå som det går...

Jag fick också veta att jag fick MVG i ämnet Projektarbete och det blev jag skitglad över! MVG:n brukar nämligen inte förekomma i mina betyg... Bara VG:n.

Jag har nationellaprov i MatteB imorgon som jag nu sitter och övar på. Guud va jag börjar bli trött.

Kramar Jennie

Studentskor

Den 15 maj Lördag
Det bara regnar och regnar ute hela tiden, så idag kunde jag inte springa. Jag är hemma hos mig och Wiktor hos sig så jag saknar jättemycket efter honom, men jag ska övningsköra till honom imorgon.

Jag, mamma och pappa åkte till gekås idag. För en gångs skull hade jag lite pengar över och gick in i Sko-Boo affären och hittade nya snygga studentskor till min vita klänning!!!! De är så sköna och jag ska ha de till min balklänning med. De andra klackskorna jag hade gjorde så ont, så detta underlättar verkligen mitt dansande på balen.

Nu ska jag nog plugga matte inför det nationella... Fy så tråkigt!!!

Kramar Jennie






En dag med Malin

Den 13 maj Torsdag
Efter tre jobbiga dagar i skolan är jag sjukt tacksam för att vi blev lediga redan i onsdags. Min Svenska C-kurs avslutades och vi hade våran sista lektion också, så vi fick vaniljglass med hallon av Ulla! Hur gott som helst. Jag fick VG i den kursen och det gjorde mig glad:)

Idag har det varit en kanon-dag! Wiktor åkte till IKEA idag och jag åkte till Malin vid 11-tiden, hon hämtade mig. Vi hade en jättemysig dag med mycket prat, kareoke och filmtittande. Jag behövde verkligen få träffa henne kände jag och det var kul att vår vänskap har återvänt. Att ha tjejsnack med henne behövde jag verkligen, det var länge sedan. Och vi båda märkte att vi inte var annorlunda :D You know what I mean! Vi måste träffas igen!

Nu ska jag ha "mys"kväll med Wiktor ;) eftersom jag åker hem imorgon.

Kramar från en glad Jennie :D


Mission, done!

Den 11 maj Tisdag
Jag sitter nu i skolan helt slutkörd efter gårdagen. I söndags bakade Linn och jag bröd, maränger, coleslaw och annat inför uppdraget på måndagen. Jag gick och lade mig kl:00.30 på natten och var helt slut! Sedan på måndagen började jag kl:09.00 och då var det resten som skulle fixas. Jag var så jävla stressad så jag trodde ärligt talat att hjärtat skulle stanna. Jag har aldrig varot så stressad innan. Kl:15.00 kom bussen som jag hade bokat och Linn och jag åkte till gruppen. Sedan rullade schemat på. Jag hade lagt upp ett guideprogram som vi skulle följa hela eftermiddagen och     kl:18.30 var det dags för 3-rätters middagen. Kl:23.00 lade jag mig efter en stressad och nervös dag. Idag tog jag undan all disk och lite sånt. Nu ska jag snart skriva min utvärdering om uppdraget.

Jag har historieprov imorgon om 2:a världskriget vilket jag inte är pigg på. Men man slutar imorgon och det gör mig glaaad!!!

Kramar Jennie


Run Jennie, RUN!

Den 8 maj Lördag
Den här helgen är verkligen grå! Blåser det inte, så regnar det. Men idag kunde inte vädret stoppa mig. Jag tog på mig löparskorna och en regnjacka, sedan sprang jag 2,5 km i duggregnet utan att stanna. Det låter kanske inte så långt, men det är långt för mig :) Jag ska börja springa längre och längre. Mina lår kommer snart se perfekta ut... hoppas jag. Jag blir så stolt över mig själv och självförtroende stiger alltid efter en runda i skogen. Nu sitter jag inte och bara gnäller och tycker synd om mig själv, NU gör jag något åt det som gör att jag blir missnöjd och det känns hur bra som helt. Man vill ju se ett resultat snart också hehe. Men mina midja har blivit mindre och kanske mina lår också. Att inte äta godis på vardagarna (förutom fredagar) har gått jättebra men ibland är det plågsamt. Sockerbegäret tar nästan över ibland, men jag har sådan självdiceplin att jag låter bli. Jag har klarat detta i 3 veckor nu :)

Jag ringde NetonNets chef Martin igår och frågade om de hade bestämt sig om jag får jobba där i sommar, men det hade dem inte än sa han. Pappa hade pratat med en av tjejerna som jobbar där och hon sa att jag var hittills en av de bästa som Martin hade intervjuat :D Jag har fortfarande en chans!!!!!

I övermorgon ska jag ha min guidning och jag är skitnervös! Men det kommer samtidigt bli roligt. Jag är bara rädd för att göra fel, för detta avgör om jag får MVG i ledarskap, vilket jag naturligtvis vill ha.

Jag saknar min familj i Skärshult, men jag vet att ni har det bra<3

Kramar Jennie


Mitt skinn är förstört!

Den 5 maj!

Faaan vad arg jag är på Wiktor!!!! Han skulle ut och ta väck hår från sitt kronhjortsskinn och då gjorde han det på mitt med, men det värsta var att han röck väck halva hårstrån på de styckena som inte hade lossnat! Faaan asså nu är det skitfult!!! Men jag älskar honom ändååå.

Jag sliter såå jäkla mycket med mitt uppdrag! Igår bakade jag kärleksmums till gästerna som ska komma och imorgon ska jag nog laga rostbiff och ringa några samtal.

NetonNet har ännu inte ringt och jag börjar bli orolig.

Kramar Jennie

Love love love love!!!!!!<3<3<3<3

2 och ett halvt år<3

Den 3 maj
Idag är min och Wiktors 2 och ett halvt årsdag! Vi firar den inte eftersom vi bara firar hela år, men i allafall. Det är kul att berätta :) Att efter så lång tid älskar jag honom lika mycket och kommer alltid att göra det! Att man kunde hitta rätt person så snabbt trodde jag aldrig, men jag har tur!

Jag ska ha uppdrag nästa måndag. Jag ska vara bussguid och vanlig guide till en grupp på 13 personer och min lärare Linn. Det är personer från 25 år och uppåt. De vill titta på Unnaryds landsbygd och butiker så jag och Linn har rekat alla platser som vi ska åka till och det tog två timmar. Jag är helt slut nu för jag har även skrivit klart mitt guideprogram... att jag orkar! Jag är nervös, men jag känner att detta kommer bli riktigt bra. Men jag har tusen grejor till att göra inför guidningen!

Kramar Jennie


Halmstad och fest!

Den 30 april
I fredags åkte jag och Wiktor till Halmstad. Vi släppte av Rikard vid sin buss på vägen. Det började regna, men jag kände mig ändå lycklig för att jag och Wiktor skulle spendera tid tillsammans i Halmstad. Vi åt pizza i Torup, sedan när vi kom till Halmstad bytte vi en skjorta på JackandJones för den var för liten för Wiktor. Det blev en svartvit och den var skitsnygg! De har verkligen snygga killkläder där! Wiktor passar så bra i allt ;) Sedan gick vi till några klädbutiker för att hitta en vit klänning till mig som jag ska ha på studenten. På Ginatricot hittade jag en skiiiiitsnygg vit klänning som jag köpte på engång! Det gick nästan för fort att hitta en vit klänning än vad jag hade tänkt så vi hade typ 2 timmar att spendera på att gå i affärer och fika lite. Wiktor klippte sig sedan och blev jättefin i håret. Kl:14.30 skulle jag vara på Hanna Morris och hämta min vackra balklänning så jag gick lite innan Wiktor var klar hos frisören. När jag kom in på Hanna Morris får jag ta på mig min klänning på engång och den var så fiin! Jag köpte även örhängen och ett halsband som passade till klänningen. Sedan åkte vi hem med två klänningar, en nyköpt slips, ett nytt dataspel, en fiin skjorta, en nyfrissad Wiktor och ett lyckligt par :) Valborg var såå regnig så vi var hemma resten av kvällen hos mig och mös framför Avatar-filmen med hela familjen.

Den 1 maj
Jag och Wiktor sov till kl:10.40 och det var fööör länge, vi var sega hela dagen och fick inte mycket gjort. Men på kvällen bar det av till Karin. Hon hämtade oss efter sitt jobb och hemma hos henne fixade vi oss inför Schoughs loge. Hennes kompis Sanna och Johanna kom också. De var snälla. Vi drack och huvudet började snurra eftersom jag knappt tål någonting haha. Sedan kör Johanna oss till logen vid 9-tiden. När vi kom fram var det ganska mycket folk. Arvingarna spelade och det förklarar saken. Det blev en jävligt trevlig kväll med en bugglad Wiktor som dansade loss med mig jättemycket:) och vi drack och hade skoj. Det var kul att umgås med Karin också för det var längesedan vi festade. Det är alltid kul å vara med henne. Extra roligt var det för Wiktor var med för han är så grym på att dansa och jag älskar honom så kopiöst jävla mycket!!!! Ingen människa gör mig så lycklig som Wiktor gör mig. Mamma, jag vet att du läser detta, men ni gör mig också lycklig fast på ett annat sätt :) Det finns ingen människa som kan ta ifrån mamma, pappa och Johans plats i mitt hjärta! Pappa hämtade mig och Wiktor kl:02.30 på natten och han ska ha ett stort tack för att han ställde upp!!! Mamma be honom läsa det :) En lyckad kväll med en liten bakfylla därefter.

Den 2 maj
Idag vaknade jag med magont efter all sprit och Wiktor mådde mycket sämre än mig. Wiktors lillasyster Matildas konfirmation var idag. Men vi lykades släpa oss upp, packa, fixa oss och åka till kyrkan tillsammans med min familj. Konfirmationen var jättefin och goood smörgåstårta blev det hemma hos Wiktor.

3 lyckade dagar på en helg, kan det bli bättre? Bilder på mina klänningar kommer inte förens balen och studenten har varit! Så ni får stå ut ^^

Kramar från världens lyckligaste Jennie <3 Wiktor


RSS 2.0